ВФП Јуниор инвестицискиот клуб е прв инвестициски клуб за млади инвеститори во Европа.

Што добиваат јуниор инвеститорите кои се дел од овој клуб?

Финансиска едукација

 • Развивање на претприемачки бизнис дух и инвеститорски mindset (рано запознавање и справување со ризикот/профитот)
 • Можност да бидат дел од настани заедно со своите родители на кои јуниорите учат за светот на финансиите преку забава и игра

Создавање капитал за иднината на детето

 • Најпрофитабилен начин за остварување на целта:
  (образование, сопствен бизнис, стан, почетен капитал)

Социјален мотив (посебно чувство на детето)

 • Можност детето да си ги прочита името, презимето и датумот на нашата веб-страница
 • Сопствен login и password на страницата WVP Junior Investment Club
 • 24 – часовно следење на сопствените акции (пораст и пад)

Направете план за иднината на Вашето дете. Формула за финансиски успех.

ВФП Јуниор инвеститорите преку забава и дружба можеа да научат нешто ново за светот на инвестициите на Јуниор настанот – WVP KidINvest 1. Настанот изобилуваше со забава, подароци, награди, како и сертификати за учество.

Јуниорите од 5 до 17 години се натпреваруваа во неколку игри, преку кои научија во кои компании се тие индиректно инвеститори, кои се навиките на милионерите и како тие управуваат со своите средства, дека е потребно да се вложи труд и трпение за да се заработат парички преку вистински пример, а имаа и можност да управуваат со свои ВФП Парички.

За време на паузите, јуниорите можеа да уживаат во пица и сокче, додека за најмладите инвеститори следуваше аниматор во текот на целиот настан.

 • 1.
  Бојан Петрески
  24.04.2015
 • 2.
  Ива Петреска
  24.04.2015
 • 3.
  Никола Нанушевски
  25.04.2015
 • 4.
  Давид Младеновски 
  25.06.2015
 • 5.
  Ангела Деспотоска
  29.06.2015
 • 6.
  Благој Поцев
  29.06.2015
 • 7.
  Марко Доневски
  29.06.2015
 • 8.
  Димитар Филкоски
  29.06.2015
 • 9.
  Diell Thaqi
  30.06.2015
 • 10.
  Eliot Thaqi
  30.06.2015
 • 11.
  Yllza Thaqi
  30.06.2015
 • 12.
  Apolon Zajaku
  01.07.2015
 • 13.
  Kesi Zajaku
  01.07.2015
 • 14.
  Димитриа Марковски
  06.07.2015
 • 15.
  Павел Андреевски
  07.07.2015
 • 16.
  Владан Костиќ
  10.07.2015
 • 17.
  Ева Трипуноска
  13.07.2015
 • 18.
  Павел Трипуноски
  13.07.2015
 • 19.
  Матеј Стеваноски
  22.07.2015
 • 20.
  Мила Стеваноска
  22.07.2015
 • 21.
  Ngavician Ramiqi
  10.08.2015
 • 22.
  Freskinë Ramiqi
  10.08.2015
 • 23.
  Fortes Ramiqi
  10.08.2015
 • 24.
  Ngazellim Ramiqi
  10.08.2015
 • 25.
  Lenart Shala
  13.08.2015
 • 26.
  Joel Metani
  20.08.2015
 • 27.
  Ивана Младеновска
  25.08.2015
 • 28.
  Ана Котевска
  27.08.2015
 • 29.
  Андреј Митиќ
  31.08.2015
 • 30.
  Матеја Митиќ
  31.08.2015
 • 31.
  Давид Гавровски
  07.10.2015
 • 32.
  Владимир Шоптрајанов
  07.10.2015
 • 33.
  Keitlin Dardha
  19.10.2015
 • 34.
  Damiano Dardha
  19.10.2015
 • 35.
  Patrik Dardha
  19.10.2015
 • 36.
  Димитар Пончев
  29.10.2015
 • 37.
  Љубица Пончева
  29.10.2015
 • 38.
  Gent Baftijari
  29.10.2015
 • 39.
  Марко Андонов
  30.10.2015
 • 40.
  Максим Каески
  26.11.2015
 • 41.
  Огнен Јанков
  01.12.2015
 • 42.
  Erin Sulejmani
  16.12.2015
 • 43.
  Edon Sulejmani
  16.12.2015
 • 44.
  Анастасија Ѓорѓева
  16.12.2015
 • 45.
  Кристијан Дафковски
  22.12.2015
 • 46.
  Катја Пројчева
  13.01.2016
 • 47.
  Arlind Balliu
  14.01.2016
 • 48.
  Amanda Balliu
  14.01.2016
 • 49.
  Карма Менко
  26.01.2016
 • 50.
  Доминик Поповски
  30.01.2016
 • 51.
  Алекс Петрески
  31.03.2016
 • 52.
  Андреј Петрески
  31.03.2016
 • 53.
  Дариа Георгиев
  31.03.2016
 • 54.
  Калина Бутикоска
  27.04.2016
 • 55.
  Анастасија Бутикоска
  27.04.2016
 • 56.
  Петар Дебарлиев
  04.05.2016
 • 57.
  Ена Дебарлиева
  04.05.2016
 • 58.
  Софи Манчев
  17.05.2016
 • 59.
  Shkelqim Luma
  25.05.2016
 • 60.
  Томе Златески
  22.06.2016
 • 61.
  Калина Таневска
  27.06.2016
 • 62.
  Ина Аниќ
  01.07.2016
 • 63.
  Леон Аниќ
  01.07.2016
 • 64.
  Петар Тодоровски
  12.07.2016
 • 65.
  Анастасија Маџовска
  22.07.2016
 • 66.
  Бојан Тодоров
  25.07.2016
 • 67.
  Bendrit Hajdini
  10.08.2016
 • 68.
  Rilinda Hajdini 
  10.08.2016
 • 69.
  Riona Hajdini
  10.08.2016
 • 70.
  Лука Пешиќ
  24.08.2016
 • 71.
  Михаела Николова
  30.08.2016
 • 72.
  Матеа Николова
  30.08.2016
 • 73.
  Анастасија Стојановa
  31.08.2016
 • 74.
  Јована Андова
  31.08.2016
 • 75.
  Христијан Јаневски
  31.08.2016
 • 76.
  Ангела Тасевска
  31.08.2016
 • 77.
  Теодор Тасевски
  31.08.2016
 • 78.
  Матеја Ангеловска
  31.08.2016
 • 79.
  Марија Тасевска
  31.08.2016
 • 80.
  Константин Ѓорески
  05.09.2016
 • 81.
  Максим Стојковски
  20.09.2016
 • 82.
  Ангела Василева
  23.09.2016
 • 83.
  Розета Василева
  23.09.2016
 • 84.
  Давид Грамата
  29.09.2016
 • 85.
  Никола Стојановски
  29.09.2016
 • 86.
  Ива Стојановска
  29.09.2016
 • 87.
  Дарија Мандариќ
  29.09.2016
 • 88.
  Ина Алексиќ
  29.09.2016
 • 89.
  Иво Симоноски
  04.10.2016
 • 90.
  Никола Симоноски
  04.10.2016
 • 91.
  Надица Дивјакоска
  05.10.2016
 • 92.
  Миа Дивјакоска
  05.10.2016
 • 93.
  Barlet Lena
  07.11.2016
 • 94.
  Ема Качева
  25.11.2016
 • 95.
  Ева Качева
  25.11.2016
 • 96.
  Ева Качева
  25.11.2016
 • 97.
  Емили Несторовски
  26.11.2016
 • 98.
  Викторија Велева
  30.11.2016
 • 99.
  Марко Младеновски
  02.12.2016
 • 100.
  Нико Кочоски
  07.12.2016
 • 101.
  Теодор Кочоски
  07.12.2016
 • 102.
  Алесандро Цветкоски
  09.12.2016
 • 103.
  Теодор Андревски
  15.12.2016
 • 104.
  Ана Саздова
  20.12.2016
 • 105.
  Ива Ангеловска
  20.12.2016
 • 106.
  Сара Дабеска
  20.12.2016
 • 107.
  Марко Дабески
  20.12.2016
 • 108.
  Каролина Гаврилоска
  22.12.2016
 • 109.
  Кристина Гаврилоска
  22.12.2016
 • 110.
  Горан Мијаиловиќ
  24.12.2016
 • 111.
  Петар Тушевски
  26.12.2016
 • 112.
  Тео Стојановски
  26.12.2016
 • 113.
  Дамјан Стојчевски
  30.12.2016
 • 114.
  Никола Јаневски
  30.12.2016
 • 115.
  Максим Јаневски
  30.12.2016
 • 116.
  Јана Крстеска
  30.12.2016
 • 117.
  Стефан Божиновски
  30.12.2016
 • 118.
  Борис Пауновски
  30.12.2016
 • 119.
  Сара Вукановиќ
  30.12.2016
 • 120.
  Кристијан Блажески
  05.01.2017
 • 121.
  Теодор Христоски
  10.01.2017
 • 122.
  Неда Крстевска
  30.01.2017
 • 123.
  Анастасија Пејчева
  30.01.2017
 • 124.
  Софија Паскалова
  31.01.2017
 • 125.
  Анастасија Мангарова
  01.02.2017
 • 126.
  Михаил Мангаров
  01.02.2017
 • 127.
  Михаела Кочовска
  03.02.2017
 • 128.
  Давид Стојанов
  03.02.2017
 • 129.
  Давид Божијанов
  03.02.2017
 • 130.
  Мила Здравковиќ
  14.02.2017
 • 131.
  Максим Бојчевски
  16.02.2017
 • 132.
  Тијана Уневски
  28.02.2017
 • 133.
  Теодор Уневски
  28.02.2017
 • 134.
  Дамјан Ѓорѓев
  28.02.2017
 • 135.
  Тијана Кимовска
  03.03.2017
 • 136.
  Јана Цингулоска
  07.03.2017
 • 137.
  Јана Брзанова
  09.03.2017
 • 138.
  Петар Николов
  21.03.2017
 • 139.
  Дима Перковска
  22.03.2017
 • 140.
  Ива Јанакиевска
  22.03.2017
 • 141.
  Марко Поповски
  28.03.2017
 • 142.
  Меланија Младеновска
  28.03.2017
 • 143.
  Максим Гроздоски
  07.04.2017
 • 144.
  Младен Колевски
  13.04.2017
 • 145.
  Ива Ристова
  13.04.2017
 • 146.
  Марко Милановски
  26.04.2017
 • 147.
  Елеонора Милановска
  26.04.2017
 • 148.
  Антонела Стефановска
  26.04.2017
 • 149.
  Фиона Христоска
  26.04.2017
 • 150.
  Андреј Николовски
  26.04.2017
 • 151.
  Стефанија Николовска
  26.04.2017
 • 152.
  Анастасиа Софиа Георгиевска
  26.04.2017
 • 153.
  Никола Гончев
  26.04.2017
 • 154.
  Томи Костадинов
  26.04.2017
 • 155.
  Ева Христовска
  26.04.2017
 • 156.
  Владимир Гаврилоски
  26.04.2017
 • 157.
  Лазар Филиќ
  26.04.2017
 • 158.
  Марио Крстевски
  26.04.2017
 • 159.
  Мартин Крстевски
  26.04.2017
 • 160.
  Борјан Стаматоски
  26.04.2017
 • 161.
  Никола Јорданов
  26.04.2017
 • 162.
  Љупка Јорданова
  26.04.2017
 • 163.
  Ана Ѓорѓиевска
  26.04.2017
 • 164.
  Бојана Кралевска
  25.05.2017
 • 165.
  Бисера Каеска
  26.05.2017
 • 166.
  Клара Димитиревска
  31.05.2017
 • 167.
  Клара Димитриевска
  31.05.2017
 • 168.
  Емил Насевски
  31.05.2017
 • 169.
  Марко Насевски
  31.05.2017
 • 170.
  Павел Монев
  07.06.2017
 • 171.
  Шпатина Ќамили
  07.06.2017
 • 172.
  Марко Јовановиќ
  12.06.2017
 • 173.
  Дамјан Јовановиќ
  12.06.2017
 • 174.
  Ангел Спасовски
  13.06.2017
 • 175.
  Галена Спасовска
  13.06.2017
 • 176.
  Ана Вучкова
  15.06.2017
 • 177.
  Јордан Арнаудов
  16.06.2017
 • 178.
  Сара Арнаудова
  16.06.2017
 • 179.
  Василиј Домазетовски
  20.06.2017
 • 180.
  Антонио Јакимовски
  20.06.2017
 • 181.
  Атина Велиновска
  20.06.2017
 • 182.
  Иван Јакимовски
  20.06.2017
 • 183.
  Николина Атанасовска
  27.06.2017
 • 184.
  Сара Атанасовска
  27.06.2017
 • 185.
  Массимо Меле
  30.06.2017
 • 186.
  Ивана Гроздановска
  01.07.2017
 • 187.
  Андријана Гроздановска
  01.07.2017
 • 188.
  Мартин Гроздановски
  01.07.2017
 • 189.
  Матеја Крстева
  07.07.2017
 • 190.
  Софија Марковска
  17.07.2017
 • 191.
  Лука Наков
  20.07.2017
 • 192.
  Никола Тасевски
  20.07.2017
 • 193.
  Мила Митиќ
  24.07.2017
 • 194.
  Лука Митиќ
  24.07.2017
 • 195.
  Дарија Кушоска
  26.07.2017
 • 196.
  Александра Иванова
  28.07.2017
 • 197.
  Теодора Колевска
  28.07.2017
 • 198.
  Јован Колевски
  28.07.2017
 • 199.
  Алексеј Јовановски
  07.08.2017
 • 200.
  Ведран Цветковски
  08.08.2017
 • 201.
  Новак Цветковски
  08.08.2017
 • 202.
  Филип Стојанов
  15.08.2017
 • 203.
  Луциа Голомеиќ
  15.08.2017
 • 204.
  Ива Ситновска
  22.08.2017
 • 205.
  Дарјан Јанев
  23.08.2017
 • 206.
  Ина Демировска
  29.08.2017
 • 207.
  Ена Демировска
  29.08.2017
 • 208.
  Јана Филкоска
  31.08.2017
 • 209.
  Давид Чифлигароски
  31.08.2017
 • 210.
  Полина Чифлигароски
  31.08.2017
 • 211.
  Милка Китаноска
  31.08.2017
 • 212.
  Петар Китаноски
  31.08.2017
 • 213.
  Стефан Донев
  04.09.2017
 • 214.
  Камче Поцков
  07.09.2017
 • 215.
  Марија Поцкова
  07.09.2017
 • 216.
  Кристина Поцкова
  07.09.2017
 • 217.
  Костадин Узунов
  12.09.2017
 • 218.
  Јана Костова
  27.09.2017
 • 219.
  Илина Темелковска
  28.09.2017
 • 220.
  Сергеј Вукановиќ
  30.09.2017
 • 221.
  Аритон Жиков
  30.09.2017
 • 222.
  Ели Керова
  02.10.2017
 • 223.
  Надица Керова
  02.10.2017
 • 224.
  Јана Дуева
  04.10.2017
 • 225.
  Матеа Фидановска
  10.10.2017
 • 226.
  Андреј Смоковски
  13.10.2017
 • 227.
  Ника Крстевска
  16.10.2017
 • 228.
  Миа Јовановиќ
  25.10.2017
 • 229.
  Ива Кузманоска
  27.10.2017
 • 230.
  Борис Стаматоски
  27.10.2017
 • 231.
  Јаков Филкоски
  31.10.2017
 • 232.
  Петар Милошевиќ
  01.11.2017
 • 233.
  Никола Милојковски
  02.11.2017
 • 234.
  Анастасија Милојковска
  02.11.2017
 • 235.
  Доротеја Балшиќевска
  06.11.2017
 • 236.
  Лара Ѓорѓиевска
  14.11.2017
 • 237.
  Рајан Даут
  14.11.2017
 • 238.
  Дијарт Даут
  14.11.2017
 • 239.
  Ѓорѓи Петрезанов
  17.11.2017
 • 240.
  Горазд Станковиќ
  23.11.2017
 • 241.
  Ангела Богданоска
  11.12.2017
 • 242.
  Александар Богданоски
  11.12.2017
 • 243.
  Јоана Гавриловски
  18.12.2017
 • 244.
  Дамјан Ајтовски
  19.12.2017
 • 245.
  Софија Танеска
  27.12.2017
 • 246.
  Матеа Богдановска
  27.12.2017
 • 247.
  Бојана Крстова
  28.12.2017
 • 248.
  Александар Крстов
  28.12.2017
 • 249.
  Максим Котески
  29.12.2017
 • 250.
  Андреј Скепароски
  29.12.2017
 • 251.
  Киан Макс Азгоур
  02.01.2018
 • 252.
  Ториан Лазар Азгоур
  02.01.2018
 • 253.
  Лулу Равен Азгоур
  02.01.2018
 • 254.
  Андреа Стојаноски
  02.01.2018
 • 255.
  Светлана Стојанова
  18.01.2018
 • 256.
  Иво Јаневски
  25.01.2018
 • 257.
  Матеј Попоски
  29.01.2018
 • 258.
  Дамјан Наумовски
  06.02.2018
 • 259.
  Јована Стојанова
  07.02.2018
 • 260.
  Лина Смоковска
  14.02.2018
 • 261.
  Лина Зикова
  21.02.2018
 • 262.
  Максим Трипуноски
  21.02.2018
 • 263.
  Михаела Танушев
  26.02.2018
 • 264.
  Ивона Павлова
  08.03.2018
 • 265.
  Теа Краљевска
  09.03.2018
 • 266.
  Димитриј Краљевски
  09.03.2018
 • 267.
  Матеј Бунџевски
  27.03.2018
 • 268.
  Никола Славковски
  02.04.2018
 • 269.
  Касија Георгиева
  03.04.2018
 • 270.
  Михаел Панов
  19.04.2018
 • 271.
  Ева Грујовска
  19.04.2018
 • 272.
  Андреј Грујовски
  19.04.2018
 • 273.
  Вероника Ѓорѓевска
  24.04.2018
 • 274.
  Душан Ѓорѓевски
  24.04.2018
 • 275.
  Eва Андонова
  03.05.2018
 • 276.
  Јаков Андонов
  03.05.2018
 • 277.
  Соња Манасијевиќ
  04.05.2018
 • 278.
  Кристијан Кироски
  08.05.2018
 • 279.
  Михаил Георгијевски
  15.05.2018
 • 280.
  Драган Јорданов
  22.05.2018
 • 281.
  Ведран Ивановиќ
  23.05.2018
 • 282.
  Огнен Ивановиќ
  29.05.2018
 • 283.
  Борјан Петровски
  30.05.2018
 • 284.
  Каја Петровски
  30.05.2018
 • 285.
  Ноа Младеновиќ
  12.06.2018
 • 286.
  Ирис Окел Лековска
  02.07.2018
 • 287.
  Бјанка Петревски
  08.07.2018
 • 288.
  Марко Велјаноски
  19.07.2018
 • 289.
  Лана Ланг
  20.08.2018
 • 290.
  Тео Величков
  31.08.2018
 • 291.
  Павел Панов
  04.09.2018
 • 292.
  Никита Ниневски
  25.09.2018
 • 293.
  Мила Дончева
  25.09.2018
 • 294.
  Бранко Дончев
  25.09.2018
 • 295.
  Викторија Јорданова
  02.10.2018
 • 296.
  Филип Димовски
  10.10.2018
 • 297.
  Златица Лазарова
  16.10.2018
 • 298.
  Димитар Лазаров
  16.10.2018
 • 299.
  Душица Митрева
  16.10.2018
 • 300.
  Виолета Грчева
  16.10.2018
 • 301.
  Леонид Сарџоски
  17.10.2018
 • 302.
  Христијан Стефанов
  22.10.2018
 • 303.
  Ања Стефанова
  22.10.2018
 • 304.
  Христијан Стефанов
  22.10.2018
 • 305.
  Никола Цветановски
  30.10.2018
 • 306.
  Лиана Миовска
  30.10.2018
 • 307.
  Мина Димеска
  02.11.2018
 • 308.
  Андреј Трајчески
  02.11.2018
 • 309.
  Иван Гоцевски
  12.11.2018
 • 310.
  Тринга Беџети
  26.11.2018
 • 311.
  Дамјан Марковски
  26.11.2018
 • 312.
  Илариа Ѓорѓиева
  27.11.2018
 • 313.
  Кирјана Ѓорѓиева
  27.11.2018
 • 314.
  Анабел Санчез Волчева
  28.11.2018
 • 315.
  Оља Анастова Димов
  28.11.2018
 • 316.
  Клара Гаврилов
  19.12.2018
 • 317.
  Давид Мирчевски
  21.12.2018
 • 318.
  Дариа Мирчевска
  21.12.2018
 • 319.
  Давид Климоски
  25.12.2018
 • 320.
  Наум Нацев
  26.12.2018
 • 321.
  Калина Кимовска
  27.12.2018
 • 322.
  Марко Гроздоски
  27.12.2018
 • 323.
  Еџе Хаџимустафа
  27.12.2018
 • 324.
  Стефани Делјановска
  28.12.2018
 • 325.
  Лена Јовановски
  28.12.2018
 • 326.
  Христијан Јованов
  14.01.2019
 • 327.
  Сара Брзанова
  13.02.2019
 • 328.
  Матеј Ангелов
  14.02.2019
 • 329.
  Надја Илијевски
  28.02.2019
 • 330.
  Тадеј Илијевски
  28.02.2019
 • 331.
  Александар Пантевски
  06.03.2019
 • 332.
  Васил Мирчески
  08.03.2019
 • 333.
  Симон Анчов
  15.03.2019
 • 334.
  Тео Анчов
  15.03.2019
 • 335.
  Мартин Наумовски
  25.03.2019
 • 336.
  Јана Арсовска
  26.03.2019
 • 337.
  Деспина Арсовска
  26.03.2019
 • 338.
  Натали Арсовска
  26.03.2019
 • 339.
  Јована Ѓоргова
  27.03.2019
 • 340.
  Симон Велковски
  02.04.2019
 • 341.
  Дарјан Докузовски
  03.05.2019
 • 342.
  Константин Богоевски
  21.05.2019
 • 343.
  Дора Алексоска
  17.06.2019
 • 344.
  Лела Димишкова
  19.06.2019
 • 345.
  Димитар Даскалоски
  22.07.2019
 • 346.
  Калина Палчевска
  25.07.2019
 • 347.
  Дино Угров
  27.07.2019
 • 348.
  Андреја Дамјанов
  01.08.2019
 • 349.
  Искра Јанкова
  27.08.2019
 • 350.
  Методија Стојаноски
  30.08.2019
 • 351.
  Марио Стојаноски
  30.08.2019
 • 352.
  Алек Ѓорѓиоски
  02.09.2019
 • 353.
  Давид Ковачевски
  30.09.2019
 • 354.
  Петар Николоски
  30.10.2019
 • 355.
  Ина Георгиева
  31.10.2019
 • 356.
  Мартин Георгиев
  31.10.2019
 • 357.
  Јаков Штерјовски
  31.10.2019
 • 358.
  Деја Ајрулау
  07.11.2019
 • 359.
  Диар Ајрулау
  07.11.2019
 • 360.
  Мила Радевска
  27.11.2019
 • 361.
  Бојан Радевски
  27.11.2019
 • 362.
  Мила Јакимова
  06.12.2019
 • 363.
  Матеј Костадиновски
  09.12.2019
 • 364.
  Сара Димитровска
  12.12.2019
 • 365.
  Матеа Ристевска
  12.12.2019
 • 366.
  Мила Ристевска
  12.12.2019
 • 367.
  Кристијан Проданов
  18.12.2019
 • 368.
  Росана Проданова
  18.12.2019
 • 369.
  Мила Иловска
  19.12.2019
 • 370.
  Катја Трајковска
  19.12.2019
 • 371.
  Филип Димитровски
  25.12.2019
 • 372.
  Тео Димитриев
  26.12.2019
 • 373.
  Андон Цонев
  26.12.2019
 • 374.
  Александар Божинов
  27.12.2019
 • 375.
  Вадин Асани
  27.12.2019
 • 376.
  Диа Вишко
  27.12.2019
 • 377.
  Олег Крстевски
  30.12.2019
 • 378.
  Matey Velkovski
  30.12.2019
 • 379.
  Tommy Velkovski
  30.12.2019
 • 380.
  Тодор Петковски
  30.12.2019
 • 381.
  Виктор Бошковски
  30.12.2019
 • 382.
  Михаил Велков
  31.12.2019
 • 383.
  Матео Неделковски
  31.12.2019
 • 384.
  Павел Смоковски
  31.12.2019
 • 385.
  Христијан Костадинов
  31.12.2019
 • 386.
  Михаела Митевска
  31.12.2019
 • 387.
  Марко Калчоски
  02.01.2020
 • 388.
  Нада Поповска
  02.01.2020
 • 389.
  Дафина Петрушевска
  02.01.2020
 • 390.
  Невена Петрушевска
  02.01.2020
 • 391.
  Лука Марковиќ
  20.01.2020
 • 392.
  Јоана Докузовски
  23.01.2020
 • 393.
  Ана Крмзова
  30.01.2020
 • 394.
  Ѓорги Крмзов
  30.01.2020
 • 395.
  Теодор Јаневски
  30.01.2020
 • 396.
  Марин Поповиќ
  30.01.2020
 • 397.
  Марко Поповиќ
  30.01.2020
 • 398.
  Лео Стоименовски
  30.01.2020
 • 399.
  Мариа Магдалена Стоименовски
  30.01.2020
 • 400.
  Ања Костовска
  30.01.2020
 • 401.
  Јована Костовска
  30.01.2020
 • 402.
  Вања Павлова
  30.01.2020
 • 403.
  Мила Блажевска
  30.01.2020
 • 404.
  Јана Блажевска
  30.01.2020
 • 405.
  Максим Блажевски
  30.01.2020
 • 406.
  Јован Петрушевски
  31.01.2020
 • 407.
  Филип Петрески
  31.01.2020
 • 408.
  Дарко Петрески
  31.01.2020
 • 409.
  Анелио Серафимов
  04.02.2020
 • 410.
  Јаков Јованоски
  07.02.2020
 • 411.
  Јана Кускински
  19.02.2020
 • 412.
  Гаврил Кускински
  19.02.2020
 • 413.
  Јана Аспровска
  20.02.2020
 • 414.
  Филип Аспровски
  20.02.2020
 • 415.
  Ана Марија Илијеска
  28.02.2020
 • 416.
  Бисера Илијеска
  28.02.2020
 • 417.
  Михаил Павловски
  29.02.2020
 • 418.
  Лука Павловски
  29.02.2020
 • 419.
  Николина Столева
  13.03.2020
 • 420.
  Ведран Трипуновски
  24.04.2020
 • 421.
  Калин Трипуновски
  24.04.2020
 • 422.
  Василиј Димески
  04.05.2020
 • 423.
  Лука Кртов
  06.05.2020
 • 424.
  Вања Ристиќ
  14.05.2020
 • 425.
  Јована Гошевска
  20.05.2020
 • 426.
  Матеј Стојанов
  26.05.2020
 • 427.
  Нина Стојанова
  26.05.2020
 • 428.
  Сара Влчева
  15.06.2020
 • 429.
  Борјан Мартиноски
  30.06.2020
 • 430.
  Зои Михајловска
  17.07.2020
 • 431.
  Ведран Неделковски
  24.07.2020
 • 432.
  Андреј Костовски
  04.08.2020
 • 433.
  Сирма Костовска
  04.08.2020
 • 434.
  Ема Стошиќ
  24.08.2020
 • 435.
  Алекса Стошиќ
  24.08.2020
 • 436.
  Леонид Соколов
  25.08.2020
 • 437.
  Марко Алексовски
  27.08.2020
 • 438.
  Максим Јосифовски
  31.08.2020
 • 439.
  Тифани Аника Станков
  31.08.2020
 • 440.
  Јаков Филипов
  01.09.2020
 • 441.
  Миа Рајчин
  01.09.2020
 • 442.
  Антонија Нушева
  01.09.2020
 • 443.
  Никола Марковски
  02.09.2020
 • 444.
  Јана Димитровска
  21.09.2020
 • 445.
  Никола Мурџески
  21.09.2020
 • 446.
  Олег Тодоровски
  23.09.2020
 • 447.
  Нејла Јусуфовиќ
  30.09.2020
 • 448.
  Марија Јанушевска
  30.10.2020
 • 449.
  Анастасија Јанушевска
  30.10.2020
 • 450.
  Меланија Плушкоска
  27.11.2020
 • 451.
  Данило Апостолов
  10.12.2020
 • 452.
  Јасмин Апостолов
  10.12.2020
 • 453.
  Антонио Борчевски
  02.02.2021
 • 454.
  Павел Темелковски
  17.02.2021
 • 455.
  Олег Мицанов
  25.02.2021
 • 456.
  Теа Настова
  05.03.2021
 • 457.
  Никола Аврамовски
  22.04.2021
 • 458.
  Бора Нури
  29.04.2021
 • 459.
  Лина Пешовска
  14.06.2021
 • 460.
  Максим Спасовски
  06.07.2021
 • 461.
  Матеј Цинцовски
  13.07.2021
 • 462.
  Теона Трајковска
  03.08.2021
 • 463.
  Марија Петровска
  06.08.2021
 • 464.
  Јован Петровски
  06.08.2021
 • 465.
  Танас Трајковски
  11.08.2021
 • 466.
  Јаков Гравровски
  28.09.2021
 • 467.
  Ведран Гавровски
  28.09.2021
 • 468.
  Берна Саити
  15.10.2021
 • 469.
  Даниел Георгиевски
  18.10.2021
 • 470.
  Филип Георгиевски
  18.10.2021
 • 471.
  Марко Ѓорѓиевски
  21.10.2021
 • 472.
  Донарт Хасани
  26.10.2021
 • 473.
  Радован Угриноски
  28.10.2021
 • 474.
  Јаков Тодороски
  03.11.2021
 • 475.
  Јаков Тодороски
  03.11.2021
 • 476.
  Сара Николовска
  18.11.2021
 • 477.
  Давид Механџиски
  01.12.2021
 • 478.
  Ева Василева
  03.12.2021
 • 479.
  Јана Маневска
  09.12.2021
 • 480.
  Ана Маневска
  09.12.2021
 • 481.
  Катја Таневска
  13.12.2021
 • 482.
  Марта Палашева
  16.12.2021
 • 483.
  Петра Палашева
  16.12.2021
 • 484.
  Нина Димевска
  16.12.2021
 • 485.
  Софиа Цонева
  21.12.2021
 • 486.
  Николај Смоковски
  24.12.2021
 • 487.
  Давуд Грбовиќ
  28.12.2021
 • 488.
  Зоран Јованов
  20.01.2022
 • 489.
  Снежана Јованова
  20.01.2022
 • 490.
  Ајлин Нухиу
  24.11.2022
 • 491.
  Енес Нухиу
  24.11.2022
 • 492.
  Арбер Исени
  24.11.2022
 • 493.
  Матео Петковски
  05.12.2022
 • 494.
  Нуран Снопче
  09.12.2022
 • 495.
  (SQ) Дамјан Младеновски
  22.12.2022
 • 496.
  (SQ) Петар Младеновски
  22.12.2022
 • 497.
  (SQ) Ѓорѓи Младеновски
  22.12.2022
 • 498.
  Калина Црцаревски
  28.12.2022
 • 499.
  Борјан Црцаревски
  28.12.2022
 • 500.
  Каид Калач
  03.01.2023
 • 501.
  Миа Трајковска
  03.01.2023
 • 502.
  Максим Николовски
  04.01.2023
 • 503.
  Наум Николов
  04.01.2023
 • 504.
  Нино Николов
  04.01.2023
 • 505.
  Тиан Прнарков
  05.01.2023
 • 506.
  Миа Николоска
  05.01.2023
 • 507.
  Ива Иванова
  05.01.2023
 • 508.
  Арбер Исени
  10.01.2023
 • 509.
  Стефан Даскалоски
  18.01.2023
 • 510.
  Наум Ѓоршоски
  18.01.2023
 • 511.
  Енкел Исмаиљи Арифи
  18.01.2023
 • 512.
  Лорик Исмаиљи Арифи
  20.01.2023
 • 513.
  Михаил Божиновски
  23.01.2023
 • 514.
  Ева Даскалоска
  25.01.2023
 • 515.
  Арбер Исени
  27.01.2023
 • 516.
  Ристе Лазаров
  01.02.2023
 • 517.
  Ристе Лазаров
  03.02.2023
 • 518.
  Антони Јованов
  07.02.2023
 • 519.
  (SQ) Ева Даскалоска
  07.02.2023
 • 520.
  Калин Кузмановски
  20.02.2023
 • 521.
  Нина Поленак
  27.02.2023
 • 522.
  Максим Димитриески
  17.03.2023
 • 523.
  Бисера Трпеска
  22.03.2023
 • 524.
  Огнен Трпески
  22.03.2023
 • 525.
  Матеја Павловска
  22.03.2023
 • 526.
  Петар Ефтимов
  29.03.2023
 • 527.
  Николина Ефтимова
  30.03.2023
 • 528.
  Александар Тодоровски
  10.04.2023
 • 529.
  Александар Тодоровски
  10.04.2023
 • 530.
  Константино Тодоровски
  10.04.2023
 • 531.
  Давор Божинов
  18.04.2023
 • 532.
  Лео Хаџиќ
  12.05.2023
 • 533.
  Ана Попаѓиноски
  29.05.2023
 • 534.
  Валентина Попаѓиноска
  29.05.2023
 • 535.
  Мила Михаиловска
  01.06.2023
 • 536.
  (SQ) Лука Глигоров
  06.06.2023
 • 537.
  Давид Захариев
  20.06.2023
 • 538.
  Јана Захариева
  20.06.2023
 • 539.
  Јована Захариева
  20.06.2023
 • 540.
  Алек Николов
  06.07.2023
 • 541.
  17.07.2023
 • 542.
  (SQ) Дора Младеновска
  25.09.2023
 • 543.
  Давид Савески
  05.10.2023
 • 544.
  Ива Хелена Савески
  05.10.2023
 • 545.
  Јана Радуловска
  27.10.2023
 • 546.
  Никола Антевски
  01.12.2023
 • 547.
  (SQ) Катја Кошуланска
  13.12.2023
 • 548.
  Елена Василева
  25.12.2023
 • 549.
  Хана Челеби
  07.02.2024
 • 550.
  Риа Динев
  07.02.2024
 • 551.
  Петар Симоновиќ
  07.02.2024
 • 552.
  Теодор Ѓоргиев
  20.03.2024
 • 553.
  Здравко Владимиров
  09.04.2024
 • 554.
  Ева Смилевска
  26.04.2024
 • 555.
  Нефаиљ Суља
  17.05.2024