Pse WVP Premium Aksione?

59

+ MILIONË EURO FONDE TË INVESTUARA

7300

+ KLIENT E INVESTITORË

38

+ VITE EKSPERIENCË AUSTRIAKE

* Shifrat i referohen të dhënave nga data 30.04.2024

Në procesin e menaxhimit të aseteve, kompania aplikon përvojën afatgjate të Grupit WVP, në veçanti politikën e investimit të investimit në fondin e investimeve të mbyllura WVP Invest nga Austria.

WVP PREMIUM AKSIONE – Fondi i Investimeve të Hapura, i themeluar me miratimin e Komisionit të Letrave me Vlerë të Republikës së Maqedonisë me numër vendimi UP 1 08-95 datë 18.11.2014.

WVP Premium Invest është fondi i duhur për ju, nëse doni të bëni një kthim tërheqës duke shfrytëzuar rritjen globale të ekonomisë botërore, sidomos ekonomitë më të zhvilluara në botë si SHBA-ja, Gjermania dhe Zvicra. Duke investuar në WVP Premium Aksione Investment mund të prisni që të rrisni kapitalin tuaj duke shfrytëzuar:

 • Zhvillim i vazhdueshëm dhe inovacion i korporatave botërore të mirënjohura. Kompanitë e ” Blu Chips” dhe kompanitë “Dividend Stocks”,  që paguajnë dividendë të lartë dhe që në periudhën e aktivitetit ekonomik të reduktuar arrijnë rezultate pozitive nga operacionet;
 • Mundësia për t’u bërë aksionarë të tërthortë në kompani të huaja të njohura si Apple, BMW, Daimler, Nestle, L’Oreal, Amazon, etj.
 • Diversifikimi i portofolit sipas shteteve, monedhave dhe instrumenteve;
 • Menaxhimi profesional i fondeve të fondit;
 • Aftësia për të zvogëluar rrezikun e tregut për blerjen e aksioneve (duke investuar në bursë) pa njohuri përkatëse;
 • Rendiment tërheqës me rrezik të moderuar;
 • Riinvestim automatik i fitimeve;
 • Kostot e reduktuara të menaxhimit të aseteve;
 • Aftësia për të monitoruar (përmes aplikimit në ueb) dhe disponueshmërinë e fondeve të investuara në çdo moment;

Që nga 21.05.2020,  WVP Premium Aksione është fondi më i madh i aksioneve në Republikën e Maqedonisë.

Kujt i dedikohet WVP Premium Aksione?

I përsosur për:

 • Investitorët me të ardhura të qëndrueshme,
 • Investitorët, të cilët kanë një periudhë të investimeve prej 10 vjetësh,
 • Të rinjtë,
 • Investitorët të cilët janë të gatshëm për të marrë një të mesme në rrezik më të lartë.

RREZIKU

Strategjia sipas të cilës është ndërtuar portofoli i Fondit WVP Premium Aksione përmban një nivel të ndërmjetëm të rrezikut, që është më i lartë se rreziku që karakterizohet nga fondet monetare ose për fondet që investojnë vetëm në letra me vlerë të borxhit (obligacione), por në të njëjtën kohë është më e ulët se rreziku i atyre fondeve që investohen vetëm në aksione të ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme vendet në zhvillim. Llogaritja e kategorisë së rrezikut bazohet në lëvizjen historike të çmimit të aksionit dhe vlerën neto të aseteve të fondit që nga fillimi i ekzistencës.

Berkshire Hathaway Inc 4.04%
TOTAL SA 3.43%
Bayer AG 3.32%
Siemens AG 3.17%
BASF SE 3.17%
Nestle 3.00%
Royal Dutch Shell PLC 2.78%
Roche Holding AG 2.56%
Novartis AG 2.47%
Allianz SE 2.25%

Për t’u bërë një investitor në fondin e WVP Premium Aksione duhet të:

 1. Plotësoni dhe të nënshkruani një kërkesë WVP Premium Aksione;
 2. Plotësoni kërkesë për të blerë aksione në WVP Premium Aksione. Në varësi të sasisë dhe planit të investimeve që keni përcaktuar, me ndihmën e agjentëve tanë të autorizuar, përcaktoni shumën, kohëzgjatjen dhe dinamikën e pagesës suaj të investimit;
 3. Pasi të marrim dokumentacionin e plotë nga ju, ju dërgojmë udhëzime për pagesën e fondeve në fond. Pagesat mund të bëhet vetëm nëpërmjet bankës;
 4. Në ditën e parë pas pranimit së fondeve tuaja të investuara, WVP Fund Management SHA, Shkup ju lëshon një “Konfirmim për blerjen e aksioneve” dhe do ta dërgojë atë në adresën e postës elektronike të deklaruar në formularin e aplikimit. Kjo certifikatë është dëshmi e zotërimit të aksioneve tuaja në Fondin e Investimeve Premium të WVP-së;
 5. Në të njëjtën ditë ju merrni një emër përdoruesi dhe fjalëkalim me udhëzime për aktivizimin e profilit tuaj personal të investitorëve. Kjo është mundësia më moderne dhe unike për investitorët e Menaxhimit të Fondit të WVP, në çdo kohë nëpërmjet internetit, për të monitoruar situatën e aksioneve dhe për të pasur njohuri për të gjitha transaksionet e bëra në Menaxhimin e Fondit të WVP. Me këtë aplikim të internetit, ne duam të forcojmë më tej misionin tonë – të jemi më transparente ndaj investitorëve tanë dhe t’u ofrojmë shërbime inovative për të arritur qëllimet e tyre financiare.
 6. Për blerjen e një pjese ose të të gjitha aksioneve nga fondi, ju duhet vetëm të na dërgoni një kërkesë të kompletuar të blerjes, të cilën ju mund të shkarkoni nga faqja jonë ose kërkoni agjentin tuaj personal.
 • Prospekti
 • Prospekt i shkurtuar
 • Statuti

ose na lini detajet e kontaktit tuaj dhe ne do t’ju kontaktojmë për të caktuar një takim falas me bashkëpunëtorin tonë: